Podaci o logovanjux

* Obavezna polja

Kreiraj podatke o nalogux

* Obavezna polja

Vrati se na login

Zaboravili ste lozinku?x

Molimo unesite vaš mail na koji ćete dobiti link za reset lozinke.

* Obavezna polja

Nazad na logovanje

Pogodnosti za stalne kupce - Loyalty Program


 

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da Bitronic Tech Zone nagrađuje stalne kupce za ukazano poverenje. Na ovoj stranici se nalaze informacije o tome kako da i Vi ostvarite popuste prilikom kupovine naših proizvoda. Bitronic Tech Zone trenutno ima 4 nivoa nagrađivanja kupaca (u daljem tekstu: VIP nivo-i), a to su: Bronzani, Srebrni, Zlatni i Platinum.

 

 
Bronzani VIP nivoSrebrni VIP nivo Zlatni VIP nivo Platinum VIP nivo 

 

 

BRONZANI 

 

 

SREBRNI 

 

 

 ZLATNI  

 

 

PLATINUM

 

 

Svaka Vaša kupovina na sajtu se beleži i nakon svake kupovine ste za korak bliži narednom VIP nivou koji Vam omogućava još niže cene za buduće porudžbine. Naš sistem beleži i sabira sve Vaše kupovine i nakon određenog broja kupovina bićete obavešteni o prelasku u viši nivo i o dodatnom popustu za SVAKU narednu kupovinu - bez obzira koju količinu kupujete! Sve kupovine se beleže dok ne dostignete Platinum nivo na kome ostvarujete najveće uštede. Prvi nivo pogodnosti, odnosno Bronzani nivo možete dostići vrlo lako, sa samo nekoliko porudžbina! Više detalja u tekstu koji sledi.

 

 

Kako da saznam svoj VIP nivo?

 

Vaš VIP nivo se automatski uvećava kada dostignete zadati iznos vrednosti transakcija koje ostvarite kupovinom na našem sajtu. U podešavanjima Vašeg korisničkog naloga možete da proverite na kom VIP nivou se trenutno nalazite. U nastavku su detaljnije opisani svi VIP nivoi.

 

 

 

REGISTROVANI KORISNIK


 

U ovom (početnom) statusu se nalaze svi korisnici koji su se tek registrovali. Registracija je besplatna i za nju Vam je potrebna samo validna email adresa. Nakon što se ulogujete u svoj nalog, videćete sve benefite koje nudimo.

 

                                 pogodnosti za stalne kupce

 

 

Kao što možete videti na primeru na slici iznad, kod nas i novoregistrovani korisnici mogu ostvariti popuste ukoliko kupe određene količine nekog proizvoda. Pored toga, bez obzira na količinu - kupovinom stičete pravo na besplatnu ugradnju u partnerskom servisu ITera u Novom Sadu.

 

 

BRONZANI VIP NIVO


 

Bronzani VIP nivo dostižete kada preko sajta kupite proizvode u ukupnoj vrednosti preko 799 EUR. Naravno, ovo ne morate uraditi odjednom jer se kupovine sabiraju. To znači da prag možete preći i nakon druge, treće ili desete kupovine. Vi birate tempo kojim napredujete, a naše je samo da Vas obavestimo kada ste zaslužili pristup novim, nižim cenama!

 

 

SREBRNI VIP NIVO


 

Ako ste nastavili da kupujete na našem sajtu i kupili robu ukupne vrednosti od preko 4.999 EUR - onda ste zaslužili da Vam čestitamo jer ste ostvarili pravo na sledeći nivo popusta. Čim pređete na Srebrni VIP nivo, bićete obavešteni, a cene će biti niže bez obzira na količine koje kupujete.

 

 

ZLATNI VIP NIVO


 

Ako ste kupili robu ukupne vrednosti od preko 13.999 EUR, to znači da ste dostigli Zlatni VIP nivo. Pored toga što ste stekli pravo da kupujete po još nižim cenama, ovim statusom stičete i pravo na prioritetno slanje robe, kao i pravo na još neke nenovčane benefite. Jedan od njih je ekskluzivna VIP korisnička podrška.

 

 

PLATINUM VIP NIVO


 

Ovo je najviši status koji možete da dostignete. Kada Vaše ukupne kupovine (u zbiru) pređu vrednost od 24.999 EUR - postajete naš Platinum korisnik. Ovo znači da imate pravo na maksimalne popuste na količine i na najniže moguće cene po jedinici proizvoda. Vaše porudžbine su označene kao najveći prioritet i korisnička podrška je dostupna u svakom trenutku.

 

 

 

 

USLOVI KORIŠĆENJA LOYALTY PROGRAMA

 

  •  nivoi popusta su bazirani na istoriji svih vaših kupovina na sajtu
  •  u obzir se uzima kupovina bilo kojeg proizvoda, ne postoje nikakva ograničenja
  •  kada pređete prag za prelazak na naredni nivo, Vaš korisnički nalog će biti unapređen i poslaćemo Vam obaveštenje
  •  jednom dostignuti VIP nivo više nikada ne možete da izgubite, čak iako prestanete da kupujete kod nas
 
 

 

Vaša istorija pregleda

Moja korpa

Nemate proizvoda u korpi.