Podaci o logovanjux

* Obavezna polja

Kreiraj podatke o nalogux

* Obavezna polja

Vrati se na login

Zaboravili ste lozinku?x

Molimo unesite vaš mail na koji ćete dobiti link za reset lozinke.

* Obavezna polja

Nazad na logovanje

B2B pristup za pravna lica


 

Mi smo kompanija koja veruje da su dugoročna saradnja sa poslovnim partnerima  i odnos zasnovan na poverenju ključni elementi za postizanje uspeha. Današnje stanje na tržištu nudi obilje mogućnosti za svaku kompaniju i pojedinca, te je kvalitet usluge postao najvažniji deo stvaranja imidža bilo koje robne marke (brenda). Upravo iz tog razloga smo odlučili da svim pravnim licima tj. servisima laptop računara i mobilnih telefona ponudimo posebne uslove saradnje i pristup cenama koje su namenjene samo za pravna lica.

b2b-bitronictechzonePored pristupa posebnim (nižim) cenama, svim našim poslovnim partnerima sa odobrenim pristupom, kao dodatnu pogodnost nudimo mogućnost da kroz kontinuirane kupovine na našem sajtu ostvare još veće popuste. Više o tome kako iskoristiti ovaj benefit za Vaš biznis možete pročitati na stranici Loyalty Program.

 

 

Kako pristupiti veleprodajnim cenama?


 

Ako ste pravno lice i želite pristup B2B cenama i pogodnostima koje su namenjene samo za naše poslovne partnere – molimo Vas da nam pošaljete skenirano rešenje iz APR-a tako što ćete nas kontaktirati na email adresu sa podacima koje vidite ispod. Najlepše Vas molimo da se prilikom slanja mejla držite zadate forme zarad što bržeg rešavanja Vašeg zahteva. Očekivano vreme za odobrenje pristupa je 1-2 radna dana.

 

 

Naslov mejla:

Zahtev za B2B

Sadržina:

Poslovno ime, matični broj, PIB preduzeća

Prilog:

Skenirano ili uslikano rešenje iz APR-a

Poslati na:

kontakt (at) bitronictechzone.rs

 

 

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem kontakt forme koja se nalazi na stranici Kontakt

Moja korpa

Nemate proizvoda u korpi.